Tehdään yhdessä yhdenvertainen joulu. Osallistu kampanjaan!

Print Friendly

joulupukki ja lapsi kuvaVammaisten lasten ja nuorten tukisäätiöllä on kunnia olla Joulupukkisäätiön vuoden 2016 tukikampanjan avustuskohde. 

Onko sinulle tärkeää, että vammaisilla lapsilla ja nuorilla on samanlaiset mahdollisuudet kuin muillakin lapsilla? Haluatko, että he voivat osallistua harrastuksiin, käydä koulua, opiskella ja tehdä työtä? Haluatko, että vammaiset lapset ja nuoret voivat tehdä itseään koskevia valintoja?

Voit tukea vammaisten lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta antamalla lahjoituksen Vamlasin toimintaan. Joulupukkisäätiö on valinnut Vamlasin vuoden 2016 tukikampanjan avustuskohteeksi teemalla ”Yhdenvertainen joulu”. 

Lahjoitusvarat käytetään vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseen. Lahjoitusvaroilla on mm. järjestetty kulttuuritapahtumia, vammaisten nuorten ja työnantajien kohtaamisia ja lastenleirejä sekä tuettu vammaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Lämmin kiitos lahjoituksestasi. Tuot iloa monen lapsen ja nuoren elämään!TyttötonttuTonttu

Terveisin,
Vamlas & Joulupukkisäätiö

Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö auttaa vammaisia lapsia ja nuoria sekä  heidän perheitään, jotta he voisivat elää yhdenvertaisina muiden kanssa. Vamlas on rohkea, osaava ja välittävä. 

Joulupukkisäätiön tehtävänä on edistää maailman lasten hyvinvointia sekä kehittää ja ylläpitää maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta oikeana joulumaana ja Joulupukin kotimaana. Säätiö toimii yhdessä useiden avustuskumppaneiden kanssa lahjoittamalla
vuosittain hyväntekeväisyyteen Joulupukin Lahjan maailman lapsille. Joulupukkisäätiön arvot ovat hyvä tahto, aitous, yhteistyö ja ilo.

joulupukkisaatio logo

Ohjeet lahjoituksen tekemiseen

Rahalahjoituksen teet pankkisiirtona tilille FI76 8000 1710 0924 21 (Danske Bank DABAFIHH), viitenumeroksi 2118.

Vamlas on sitoutunut noudattamaan keräystoiminnan eettisiä sääntöjä. Keräyslupa on voimassa 16.5.2016-31.12.2018. Lupa on voimassa koko Suomessa lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Lupanumero: POL-2015-17412. Lupa on myönnetty 16.5.2016. Lahjoitusvarat käytetään 31.12.2019 loppuun mennessä.

 

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista